Költsègek kiszàmitàsa
mindennap 8:00-tól-20:00-ig
gépi vakolás, gépi festés
mindennap 8:00-tól-20:00-ig
Megrendelői visszajelzések:
Szalai Anasztázia
Budapest

Vakolást rendeltünk férjemmel a srácoktól a VII. kerületi kis lakásunkban. Tisztességesen felszámoltak 216 négyzetmétert, ami azért érdekes, mert mindenki előttük legalább 30 négyzetméterrel többet számolt. Mindent munkát lelkiismeretesen és jól elvégeztek. Vakolás után még a festést is. Nagyon örülünk, hogy megúsztuk ilyen költségekkel ezeket a renoválási munkákat. Nagy elégedettséggel konstatáltuk, hogy jól döntöttünk, amikor a vakoláshoz ezt a kivitelezőt választottuk! Sok szerencsét, srácok!

Nagy Krisztián
Budapest

Budapesti lakásomat renoválták. Nekem nagyon tetszet. Tempósan dolgoztak, felesleges huzavona nélkül. Két srác jött előzetes felmérésre, mindent világosan és érthetően elmagyaráztak nekem, gyorsan felmérték a dolgokat és már 2 nap múlva nekiláttak a munkának. És a legjobb, hogy mindent idejében elvégeztek, ahogy ígérték! Nagy köszönet Önöknek! Mindenkinek ajánlom!

Erdős Dominik
Budapest

Mindenkinek ajánlom ezt a csapatot. És nem csak én, hanem ismerőseim, akik igénybe vették e cég szolgáltatásait. Mindenki elégedett, a padló ideális, a lehető legrövidebb idő belül megcsinálták, és az ár is méltányos.

*a 2020-ban végzett független felmérés eredményeképpen…
A cégről

A cégről Promaster Kft


A PROMASTER Kft. vállalkozásról

Cégünk olyan szakemberekből álló csapat, akik szeretik és értékelik munkájukat, tiszteletben tartják az ügyfeleink véleményét, idejét és pénzét.

Ha Ön eddig még nem ismerte a gépi falvakolás és a gépi estrich betonozás technológiai, minőségi előnyeit, akkor a PROMASTER Kft. meggyőzően prezentálja ezt Önnek. Szakembereink évek óta végeznek vakolási, más hasonló jellegű munkálatokat, és sikertörténetünk több tucatnyi eredményesen befejezett, köz-megelégedettséggel átadott létesítményt tartalmaz.

A munka megkezdése előtt különös figyelmet fordítunk annak megértésére, hogy az ügyfél mit szeretne elérni. Ez segít következtetni arra, hogy ügyfelünk végül is milyennek szeretné látni otthonát vagy például irodáját.

Megfelelő hozzáállásunknak köszönhetően sikerült kellő ügyfélkört kialakítani. Ami aztán a személyes kapcsolatok, elégedet ügyfelek révén folyamatosan bővül. Mivel minden megrendelést minőségesen és tisztességesen teljesítünk, az elégedett ügyfelek szívesen ajánlanak minket rokonaiknak, barátaiknak, munkatársaiknak, üzlettársaiknak. Ugyanakkor a potenciális és állandó partnereink számára megfelelő kedvezményeket biztosíthatunk.

A megrendelések teljesítéséhez – csakis elismert gyártóktól – kizárólag olyan korszerű anyagokat használunk, amelyeket már "a gyakorlat" tesztelt, és ezek a legjobb minőségi mutatókat hozták.

Minden megrendelést kizárólag az előzetes kalkuláció és a technológia követelmények szerint teljesítünk. Végzéskor a megrendelő leellenőrizheti a minőséget a fentiekhez – és csak ezután veszi át a munkát.

Papp Dániel,
a PROMASTER Kft. igazgatója.

MIÉRT PONT A MI CÉGÜNK?


Megéri
  • Minden szakmai konzultáció – INGYENES
  • Az előzetes felmérések elvégzéséhez a szakemberek kiutazása Budapest bármely pontjára – INGYENES
Megbízhatóság
  • Mestereink több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek
  • A vállalt határidők pontos betartása
Profi munka
  • Az építésvezető folyamatosan ellenőrzi a munkavégzést és a minőséget
  • Teljes ellátottság a kellő építőanyagokkal
  • A legjobb gépekkel, berendezésekkel dolgozunk

Szeretné tudni a munka pontos költségeit?
A szakemberein felveszik önnel a kapcsolatot 5 perce belül!