Költsègek kiszàmitàsa
mindennap 8:00-tól-20:00-ig
estrich betonozás
gépi vakolás, gépi festés
mindennap 8:00-tól-20:00-ig
Megrendelői visszajelzések:
Szalai Anasztázia
Budapest

Vakolást rendeltünk férjemmel a srácoktól a VII. kerületi kis lakásunkban. Tisztességesen felszámoltak 216 négyzetmétert, ami azért érdekes, mert mindenki előttük legalább 30 négyzetméterrel többet számolt. Mindent munkát lelkiismeretesen és jól elvégeztek. Vakolás után még a festést is. Nagyon örülünk, hogy megúsztuk ilyen költségekkel ezeket a renoválási munkákat. Nagy elégedettséggel konstatáltuk, hogy jól döntöttünk, amikor a vakoláshoz ezt a kivitelezőt választottuk! Sok szerencsét, srácok!

Nagy Krisztián
Budapest

Budapesti lakásomat renoválták. Nekem nagyon tetszet. Tempósan dolgoztak, felesleges huzavona nélkül. Két srác jött előzetes felmérésre, mindent világosan és érthetően elmagyaráztak nekem, gyorsan felmérték a dolgokat és már 2 nap múlva nekiláttak a munkának. És a legjobb, hogy mindent idejében elvégeztek, ahogy ígérték! Nagy köszönet Önöknek! Mindenkinek ajánlom!

Erdős Dominik
Budapest

Mindenkinek ajánlom ezt a csapatot. És nem csak én, hanem ismerőseim, akik igénybe vették e cég szolgáltatásait. Mindenki elégedett, a padló ideális, a lehető legrövidebb idő belül megcsinálták, és az ár is méltányos.

*a 2020-ban végzett független felmérés eredményeképpen…
A félszáraz esztrich – speciális padlóbeton – kezelési szabályai

Blog


A félszáraz esztrich – speciális padlóbeton – sok technológiai előnnyel rendelkezik a többi módszerhez képest és joggal népszerű, elterjedt technológiai megoldás. Egyébként az esztrich alatt egy vékony (2- 8 cm), speciális aljzatbeton réteget értünk. Ez lehetővé teszi, hogy kifogástalan felületi minőséggel viszonylag rövid idő alatt nagy alapterület készüljön el. Ugyanakkor a felület kiöntését követően nem kevésbé felelősségteljes időszak – a kötés, a száradás időszaka – következik. Fontos tudni, hogy az esztrich milyen hosszú ideig szárad, köt és eközben milyen feltételeket kell betartani. Ez biztosítja a kiváló minőséget és segít a következő munkálatok tervezésében.

Az esztrich "érési" ideje a következőktől függ:

  • a felhasznált anyagtól,
  • a rétegek számától és vastagságától,
  • a beltéri körülményektől (hőmérséklet, páratartalom),
  • a végleges fedőréteg típusától, anyagától, stb.

1. Beltéri feltételek

Félszáraz esztrich terítésekor biztosítani kell a helyiség megfelelő hőmérsékleti körülményeit. Ajánlatos, hogy a megmunkálandó felület és a levegő hőmérséklete ne legyen + 5 ° C alatt. Az elkészített felület és a frissen elkészített oldat hőmérséklete nem csökkenhet fagypont alá! Ugyancsak elengedhetetlen annak biztosítása is, hogy az esztrich fokozatosan száradjon. A nedvesség gyors elpárolgása repedéseket idézhet elő. Ki kell zárni a huzatot. Szükség esetén be kell fedni a kialakított felületetet műanyag fóliával vagy időszakosan megnedvesíteni vízzel. Ha ezek a feltételek teljesülnek, az esztrich 5-7 nap alatt eléri a tervezett szilárdság 70 %-át.

2. Használati feltételek

Mivel az esztrich fokozatosan szilárdul, óvni kell a felületét a sérülésektől. Kezdetben nem szabad nehéz tárgyakat ráejteni, ráhelyezni! Normál, átlagos körülmények között történő száradás esetén egy fél nap elteltével az esztrich felülete elviseli a könnyű terhelést – rá lehet lépni. 5-7 nap elteltével 100 kg-os terhelés is megengedett, és különböző tárgyak, szerkezetek is (létrák, állványok) használhatók rajta. Két hét elteltével a végleges fedőréteg is felhelyezhető a kialakított felületre. Van egy egyszerű "házilagos" módszer az esztrich száradásának meghatározására. Hagyjon egy napig műanyag fóliával letakart papírszalvétát az esztrich padló felületén. Ha a szalvéta száraz – az esztrich is megszáradt.

Szeretné tudni a munka pontos költségeit?
A szakemberein felveszik önnel a kapcsolatot 5 perce belül!