Költsègek kiszàmitàsa
mindennap 8:00-tól-20:00-ig
estrich betonozás
gépi vakolás, gépi festés
mindennap 8:00-tól-20:00-ig
Megrendelői visszajelzések:
Szalai Anasztázia
Budapest

Vakolást rendeltünk férjemmel a srácoktól a VII. kerületi kis lakásunkban. Tisztességesen felszámoltak 216 négyzetmétert, ami azért érdekes, mert mindenki előttük legalább 30 négyzetméterrel többet számolt. Mindent munkát lelkiismeretesen és jól elvégeztek. Vakolás után még a festést is. Nagyon örülünk, hogy megúsztuk ilyen költségekkel ezeket a renoválási munkákat. Nagy elégedettséggel konstatáltuk, hogy jól döntöttünk, amikor a vakoláshoz ezt a kivitelezőt választottuk! Sok szerencsét, srácok!

Nagy Krisztián
Budapest

Budapesti lakásomat renoválták. Nekem nagyon tetszet. Tempósan dolgoztak, felesleges huzavona nélkül. Két srác jött előzetes felmérésre, mindent világosan és érthetően elmagyaráztak nekem, gyorsan felmérték a dolgokat és már 2 nap múlva nekiláttak a munkának. És a legjobb, hogy mindent idejében elvégeztek, ahogy ígérték! Nagy köszönet Önöknek! Mindenkinek ajánlom!

Erdős Dominik
Budapest

Mindenkinek ajánlom ezt a csapatot. És nem csak én, hanem ismerőseim, akik igénybe vették e cég szolgáltatásait. Mindenki elégedett, a padló ideális, a lehető legrövidebb idő belül megcsinálták, és az ár is méltányos.

*a 2020-ban végzett független felmérés eredményeképpen…
Gépi esztrich aljzatbeton Budapesten a PROMASTER cégtől

Blog


Sajnos a beruházók által megépítette lakások, modern apartmanok, más létesítmények a legtöbb esetben sok kiigazítást, utómunkálatot igényelnek a leendő lakóktól. A „Költözz be és élj” reklámszlogen lényegében egy kitalált túlzás. Ha a lakások falai, felületei még többé-kevésbé egyenletesek, a padló állapota gyakran sok kívánnivalót hagy maga után. Mi tehát a teendő ebben a helyzetben? Természetesen – mindenekelőtt – simára, vízszintesre egyenlítendő a padló!

Azonban ahhoz, hogy ezek a kiigazítások hibátlanul elkészüljenek, ki legyen választva a szükséges anyag és technológia, kiszámítva a reális négyzetméter-árak, ki legyen alakítva a padlózat kellő felülete – profi szakemberekre van szükség, akik a PROMASTER cég munkatársai! Ha kapcsolatba lép velünk, akkor tökéletesen sima padlót kap a lehető legrövidebb időn belül és a legolcsóbb áron Budapesten.

Esztrich padló: általános fogalmak. A padló kiöntésének technológiája.
Az esztrich művelet – lényegében a padló kiegyenlítése különféle keverékekkel, adalékokkal, technológiákkal. Mivel az önterülő úsztatott padló kialakítása munkaigényes folyamat, a szintezők beállításához, minőségi habarcs elkészítéséhez, stb. kellő szakmai ismeretekkel kell rendelkezni, az egészet szakszerűen csakis profi szakemberek végezhetik.
A megfelelő esztrich padlóra nem csak a kellő felület biztosítása, hanem felület megfelelő szilárdsága, a padló esetleges minimális lejtésének a kialakítása, a megfelelő hőtechnikai feltételek létrehozása szempontjából is szükség van. :

A betonozást szakaszosan végzik az alábbi műveletek sorozatával:

 • 1. Az alap előkészítése.
 • 2. Alapozás. Ehhez vastag cementhabarcsot használnak.
 • 3. Víz-, hő- és hangszigetelés.
 • 4. A nulla szint meghatározása.
 • 5. A szintezők elhelyezése.
 • 6. Az összetevők kiválasztása.
 • 7. A kellő keverék készítése.
 • 8. Betonozás, öntés.

Az alap kiszáradását követően kezdődhet a következő munkafolyamat.

A cég által magas szakmai szinten használt anyagok, technológiák:

 • 1. Cement.
 • 2. Beton.
 • 3. Félszáraz.
 • 4. Száraz.
 • 5. Gépesített.

Cement alapú esztrichet használunk, ha a felület szintkülönbsége nem haladja meg a 30 mm-t. A munka a szintezők beállításával kezdődik. Végső soron ettől – ettől is – függ a megfelelő szint kialakítása. Ezután – homok (és ha kell más adalék) hozzáadásával – elkészül a cementhabarcs, amit elterítünk a vízszintesen lefektetett szintezők közötti széles sávokban. 12 óra elteltével a szintezőket kiemeljük, a helyükön maradt kis csatornákat ugyancsak habarccsal töltjük fel. E röviden vázolt technológia előnye, hogy az alap szilárd és hosszú életű.

Az enyhén lejtett – és/vagy kis zsaluval formázott – „többszintű” felületekhez szintén beton esztrichet használnak. Mivel a betonhabarcs száradás következtében veszít súlyából – akár többrétegű is lehet. A megerősítésére acélháló is felhasználható. Ennek előnye a könnyűség és az alapra nehezedő kisebb terhelés.

A félszáraz esztrichet főként akkor használnak, amikor a javítási munkálatokat viszonylag gyorsan el kell végezni. Ennek előnyei: kellő szilárdság, minimális ülepedés, térfogatának minimális, lényegtelen változása, a száradás gyorsasága, kellő hang- és hőszigetelés. E technológiával a költségek is alacsonyabbak.
A száraz, félszáraz esztrich beltéren bármilyen alapszinten használható.
A szintezők lefektetését követően kerül a felületre a granulált anyag, majd arra a vízálló és más lemezek. E módszer előnyei: megnövelt tűzbiztonság, jó hő- és hangszigetelés, minimális súly és viszonylag gyors munkavégzés.
A kivitelezési idő csökkentése érdekében a gépesített technológiával készült esztrich padlóburkolatok többnyire nagy alapterületű helyiségekben készülnek. Ennek előállításához félszáraz cement-homok keverékeket használnak minimális mennyiségű vízzel. Az ilyen típusú betonozást speciális berendezésekkel végzik. Tökéletesen sima felületet biztosít és a lehető legrövidebb idő alatt elkészül. Az ilyen esztrich felület négyzetméterének költsége a réteg vastagságától és az öntetendő terület nagyságától is függ.

Igazi profik munkája: mivel vagyunk jobbak, mint versenytársaink?
Budapest „aktív”, korszerű, lendületes építkezéseivel és azzal is nevezetes, hogy nagyon sok olyan építőipari vállalkozás van a piacán, amely kulcsrakész, komplex felújításokat végez. De hogyan találjuk meg, válasszuk ki azt a kivitelezőt, amely profi, jó minőségű esztrich és más padlózatokat készít és az áraik sem csillagászatiak? Ehhez elegendő kapcsolatba lépni a PROMASTER munkatársaival, és mi – a lehető legrövidebb időn belül – rendbe tesszük irodáját, lakását vagy házát, és az ár nem éri el az eredeti költségvetésben beütemezettet. Az érdemeinkről nem beszélünk, megteszik ezt a magas színvonalú építési, felújítási munkáink.

Szeretné tudni a munka pontos költségeit?
A szakemberein felveszik önnel a kapcsolatot 5 perce belül!