Költsègek kiszàmitàsa
mindennap 8:00-tól-20:00-ig
gépi vakolás, gépi festés
mindennap 8:00-tól-20:00-ig
Megrendelői visszajelzések:
Szalai Anasztázia
Budapest

Vakolást rendeltünk férjemmel a srácoktól a VII. kerületi kis lakásunkban. Tisztességesen felszámoltak 216 négyzetmétert, ami azért érdekes, mert mindenki előttük legalább 30 négyzetméterrel többet számolt. Mindent munkát lelkiismeretesen és jól elvégeztek. Vakolás után még a festést is. Nagyon örülünk, hogy megúsztuk ilyen költségekkel ezeket a renoválási munkákat. Nagy elégedettséggel konstatáltuk, hogy jól döntöttünk, amikor a vakoláshoz ezt a kivitelezőt választottuk! Sok szerencsét, srácok!

Nagy Krisztián
Budapest

Budapesti lakásomat renoválták. Nekem nagyon tetszet. Tempósan dolgoztak, felesleges huzavona nélkül. Két srác jött előzetes felmérésre, mindent világosan és érthetően elmagyaráztak nekem, gyorsan felmérték a dolgokat és már 2 nap múlva nekiláttak a munkának. És a legjobb, hogy mindent idejében elvégeztek, ahogy ígérték! Nagy köszönet Önöknek! Mindenkinek ajánlom!

Erdős Dominik
Budapest

Mindenkinek ajánlom ezt a csapatot. És nem csak én, hanem ismerőseim, akik igénybe vették e cég szolgáltatásait. Mindenki elégedett, a padló ideális, a lehető legrövidebb idő belül megcsinálták, és az ár is méltányos.

*a 2020-ban végzett független felmérés eredményeképpen…
Gépi vakolás PFT G4 vakológéppel, a munkálatok gyorsasága és minősége

Blog


A felületkezelési, burkolási, festési munkálatok – a házépítés, a felújítási feladatok fontos, elengedhetetlen fázisai. A falak, plafonok és más felületek kialakításának üteme és minősége meghatározó a létesítmények, helyiségek esztétikai értékének formázásában. E feladatok megoldásában, a munkálatok felgyorsítása érdekében – a különböző nagyságú, léptékű építkezéseken – immár szinte elengedhetetlen a vakolat felhordásának gépesítése.

A vakolási munkálatok meggyorsításának, korszerűsítésének egyik fontos eszköze, módszere a vakolási állomások, vakológépek használata. Az ilyen berendezéseket Németországban használták először az 1960-as évek közepén. A mintegy fél évszázad alatt mind tökéletesebben lettek a felhasznált anyagok, a technológia és a folyamatok gépesítésének eszközei. Manapság a falak és a mennyezetek vakolása különféle gyártók csúcstechnológiájú berendezéseivel történik, de a német vakolási állomások produkálják még mindig a legjobb szakmai, minőségi, termelékenységi mutatókat.

Putzmeister – fél évszázados megérdemelt népszerűség
A német Putzmeister márkájú vakológépeket az egész világon használják.
E berendezések a következő kedvező tulajdonságokkal, előnyökkel rendelkeznek:

  • nagy teljesítmény;
  • funkcionalitás;
  • minden habarccsal dolgoznak;
  • kezelésük és karbantartásuk felhasználóbarát, egyszerű;
  • könnyű szállítás és mozgatás zárt térben.

A konstrukció átgondoltsága, tökéletessége, biztonságos védettsége a káros tényezőkkel szemben biztosítja a magas kopásállóságát, ezáltal e berendezések hosszú élettartamát. E márkának a vakolási részegysége teljesen univerzális, amit építőipari kezelői személyzete széleskörűen kihasznál a különböző belső és külső homlokzati vakolási munkálatok végzéséhez:

  • különböző vakolatok felvitele;
  • önszintező, úsztatott esztrich padló kialakítása
  • hőszigetelés és vízszigetelés stb.

A gépi vakolás minőségének tényezői
Nyilvánvaló, hogy a vakolat gépi felhordása jelentősen csökkenti a műveletre szükséges időt és biztosítja a jó minőségű, megfelelő felületet.
Viszont ezeket az előnyöket csak a felszerelés hozzáértő kezelésével lehet biztosítani.

A PROMASTER cég olyan képzett és tapasztalt alkalmazottakat foglalkoztat, akik a modern mechanizmusok és építőanyagok kezelésében kiváló felkészültséggel, készségekkel bírnak. A falak és a mennyezetek vakolásához csapataink több olyan Putzmeister vakoló állomást használnak, amelyek közül – akár egy is – napi 100 négyzetméteres teljesítményt tesz lehetővé!

A PROMASTER technológiával végzett gépi vakolat – a falak és a mennyezet felületének legmagasabb minőségét jelenti az Ön otthonában!

Szeretné tudni a munka pontos költségeit?
A szakemberein felveszik önnel a kapcsolatot 5 perce belül!