Költsègek kiszàmitàsa
mindennap 8:00-tól-20:00-ig
gépi vakolás, gépi festés
mindennap 8:00-tól-20:00-ig
Megrendelői visszajelzések:
Szalai Anasztázia
Budapest

Vakolást rendeltünk férjemmel a srácoktól a VII. kerületi kis lakásunkban. Tisztességesen felszámoltak 216 négyzetmétert, ami azért érdekes, mert mindenki előttük legalább 30 négyzetméterrel többet számolt. Mindent munkát lelkiismeretesen és jól elvégeztek. Vakolás után még a festést is. Nagyon örülünk, hogy megúsztuk ilyen költségekkel ezeket a renoválási munkákat. Nagy elégedettséggel konstatáltuk, hogy jól döntöttünk, amikor a vakoláshoz ezt a kivitelezőt választottuk! Sok szerencsét, srácok!

Nagy Krisztián
Budapest

Budapesti lakásomat renoválták. Nekem nagyon tetszet. Tempósan dolgoztak, felesleges huzavona nélkül. Két srác jött előzetes felmérésre, mindent világosan és érthetően elmagyaráztak nekem, gyorsan felmérték a dolgokat és már 2 nap múlva nekiláttak a munkának. És a legjobb, hogy mindent idejében elvégeztek, ahogy ígérték! Nagy köszönet Önöknek! Mindenkinek ajánlom!

Erdős Dominik
Budapest

Mindenkinek ajánlom ezt a csapatot. És nem csak én, hanem ismerőseim, akik igénybe vették e cég szolgáltatásait. Mindenki elégedett, a padló ideális, a lehető legrövidebb idő belül megcsinálták, és az ár is méltányos.

*a 2020-ban végzett független felmérés eredményeképpen…

Gyakori kérdések

Ez az oldal segít választ adni a gyakran feltett kérdésekre. Amennyiben nem találta meg a szükséges információkat, írjon nekünk az info@promaster.hu email címre.


Milyen gépet használnak a gépi festéshez- gletteléshez?
Kiterjed
Cégünk a GRACO Mark VII. Max Procontractor géppel dolgozik, ami a legjobb gépekhez tartozik.

Mi a folyamata a gépi festésnek?
Kiterjed
A glettelést és a csiszolást követően a felületet portalanítjuk, a festeni nem kívánt felületeket letakarjuk, majd két rétegben fehérre fújjuk. A festést a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő gépekkel és az azokhoz tartozó segédanyagokkal végezzük el.

Miért érdemes a gépi festést választani?
Kiterjed
Mert szebb, simább, egyenletesebb a végeredmény. Gazdaságosabb, mivel egyenlő vastagságban kerül fel a festék a falra. Nem utolsó sorban gyorsabb is, mint a henger vagy az ecset, közel harmad annyi idő alatt elkészül a festés, mint a hagyományos technikákkal.

Hogyan készül a gépi vakolás?
Kiterjed
A gépi vakolás során ellenőrzött körülmények között előre gyártott gépi vakolattal dolgozunk, amelyet a munkaterületen egy speciális géppel keverünk össze a szükséges mennyiségű vízzel. Az így kapott, megfelelő sűrűségű vakoló anyagot "fellőjük" a falra, majd speciális szerszámokkal elsimítjuk.

Belső vakolás: Kézzel vagy géppel?
Kiterjed
Mi gépi vakolást javasolunk, mivel sokkal gyorsabb a kivitelezés, gépi vakolással akár napi 120 m2 es területet tudunk bevakolni ez a mennyiség kézi erővel 1 hétbe, telne.

Anyagok, amelyeket a falak vakolásához használunk:
Kiterjed
vakolóanyagok:
Knauf МП-75: gépi gipszvakolat
Baumit MPI 25: cemet vakolat.

alapozók:
KNAUF Putzgrund, BAUMIT Premium Primer

Vakolóanyagnak gipszes anyagot javasolnék, nagyon tömör, mégis könnyű anyagról van szó, mellyel teljesen fehér és olyan simaságú felület képezhető, melyet a festőnek elég egyszer glettelnie.

Padlófűtés esetés alkalmazható e az estrich beton?
Kiterjed
A padlófűtés szempontjából ideális a félszáraz esztrich. A folyamat nem különbözik a szokásostól, csak a rugalmasság és nagyobb szilárdság miatt lágyítót adunk hozzá. Az 5-7 cm-es beton réteg lehetővé teszi a hő megfelelő eloszlását a felületen.

Mennyi idő alatt van kész az esztrich betonozási munka?
Kiterjed
1 gép esetén napi 100-150 m2-t tudunk bevállalni.

Mi a különbség hagyományos kőműves csapat által elkészített és egy szakosodott csapat által elkészített aljzatbeton között?
Kiterjed
- Hivatalosan engedélyezett vegyszerhasználat - Gumitömlőkkel szállított anyag - Nagy teljesítményű gép, jobb minőségű anyag - Nap mint nap gyakorlott szakemberek - Nincs szükség padlókiegyenlítésre (pl.: padlopon) - Beton tömörítése, felület gépi glettelése.

Meddig szárad az estrich beton?
Kiterjed
12 óra elteltével már járható a felület, de ahhoz hogy megkezdődhessenek a további munkálatok és létrázható legyen a felület 4 nap száradási időre van szükség. Amennyiben a kivitelezés csúszik és nincs idő várni alkalmazhatunk speciális kémiai adalékanyagokat amivel a kötési időt csökkenthetjük akár 48 órára.

Milyen garanciát vállalnak az építőanyagokra? Hol szerzik be?
Kiterjed
Cégünk minden esetben bevizsgált jó minőségű anyagokat használ? Fő anyagbeszálítő partnerünk a Lambda System kft. akik első osztályú építőanyagokkal látnak el bennünket.

Mik a fizetési feltételek? kel e valamilyen előleget adni?
Kiterjed
A fizetési feltételeink általában 2 hetente számlázás és 10 napos fizetési határidő, előleget semmilyen esetben nem kérünk

Vállalnak e garanciát?
Kiterjed
Elsődlegesnek tartjuk a jó hírnév értékét. Ezért vállalkozásunk, minden szolgáltatására 3 év garanciát válla

Segítenek e az anyagbeszerzésben?
Kiterjed
Természetesen igen, szakembereink segítenek a szükséges anyagok kiválasztásában, beszerzésében és szállításában.

Milyen előkészületekre van szükség szükség?
Kiterjed
A falfelületeket teljesen portalanítani kell illetve amennyiben a nyillászárók már be vannak építve ezek letakarása nagyon fontos.

Milyen felületekre alkalmazható a gépi vakolás
Kiterjed
Új és régi falfelületekre egyaránt alkalmazható, jól képzet szakembereink előtt nincs akadály.

Áramforrás?
Kiterjed
A vakológép 400 V- os áramforrásról működtethető, de amennyiben önöknél ez nem megoldható, cégünk rendelkezik a szükséges áramfejlesztővel.

Magyarország melyik területein elérhetőek a szolgáltatásaitok?
Kiterjed
Székhelyünk Budapesten található, de az ország egész területén dolgozunk.

Szeretné tudni a munka pontos költségeit?
A szakemberein felveszik önnel a kapcsolatot 5 perce belül!